Hvidkålssalat med granatæble og hasselnødder

Sprød og lækker salat af hvidkål, pomelo, granatæble og hasselnødder. En skøn opskrift på det perfekte tilbehør til fx frikadeller eller helstegt kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

1Snit hvidkål fint, og vend det med olie, eddike, honning, salt og peber. Anret kålen på et fad.
2Pil pomeloen, og del pomelofileterne i mindre stykker.
3Skyl og flæk sukkerærterne.
4Flæk granatæblet, pil kernerne ud, og fjern de bitre hvide hinder.
5Fordel pomelo, sukkerærter og granatæblekerner over kålen sammen med nødder, og top med plukket dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 16. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth