Hellefisk med karse, røræg og trøffelolie

Trøffelolie smager fantastisk, men er også meget gennemtrængende, så brug de kostbare dråber i små mængder.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene godt sammen med mælk, salt og peber. Steg æggemassen i smør på en pande ved svag varme, og vend hele tiden rundt med en palet, til æggene samler sig til røræg med en let fugtig midte.
Tag panden af varmen, og drys rundhåndet med kørvel.
Drys hellefisken med karse, og dryp med trøffelolie. Servér med røræg og brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Betina Hastoft