Sandwich med æggesalat og karse

5. marts 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Sandwiches bliver endnu bedre, hvis du serverer dem med hjemmelavet pålæg. Her får du opskriften på en æggesalat, der kan slå benene væk under de fleste.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene i en gryde med vand i 8 minutter, til de er hårdkogte.
Læg de kogte æg i en skål med koldt vand, og lad dem køle af.
Pil æggene, og hak dem fint med en skarp kniv.
Rør mayonnaise sammen med ketchup, og krydr med salt og peber.
Vend de hakkede æg i mayonnaisedressingen.
Rist bollerne, flæk dem, og læg dem sammen med æggesalat og masser af friskklippet karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar