Røræg med laks og spinat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Morgenmadsrøræggen bliver her opgraderet med laks og spinat, så det bliver til et helt aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinaten. Rens forårsløgene, og skær dem i tynde skiver. Steg forårsløg i lidt olie på en pande.
Hak hvidløg fint, og vend dem med forårsløgene på panden. Tilsæt kogende vand sammen med timiankviste og revet muskatnød.
Tilsæt smør, og lad det simre et par minutter, mens du rører rundt. Læg spinaten på panden, lidt ad gangen, og bliv ved med at røre.
Vend fløde i den stegte spinat, og drys med parmesan.
Pisk æggene sammen i en skål. Varm en pande op med olie, hæld æggemassen på, og steg ved middel varme.
Rør i æggemassen, hver gang den begynder at stivne lidt på panden.
Servér røræg med stegt spinat, skiver af røget laks drysset med hakket dild og groft brød.
Tip!
Servér evt. retten med sprødstegt bacon i stedet for røget laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: Vores bedste opskrift på røræg