Boghvedepandekager med røget hellefisk

De lækre boghvedepandekager (crepes) smager som dem, man får serveret på en fransk fortovscafé. Prøv dem med fyld af smørstegte grøntsager og hellefisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk mel, æg, mælk og salt sammen til en jævn dej uden klumper med en elpisker eller stavblender.
Smelt ¼ af smørret på en pande med tilhørende låg. Tilsæt ½-1 dl dej, og vip hurtigt med panden, så dejen fordeler sig jævnt. Gentag, til du har lavet 4 pandekager i alt.
Rens radiserne, og halvér dem. Skyl asparges, og knæk bunden af.
Steg radiser og asparges i smør på en pande, til de får en flot farve. Krydr godt med salt og peber.
Skyl og tør salat. Skær evt. hellefisk i mindre stykker.
Servér de lune pandekager med smørstegte grøntsager, salat, hellefisk, cremefraiche og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
4. oktober 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar