Rørt tatar med trøffelolie

16. august 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Lav din egen rørte tatar fuld af smag. Her blandes kødet med kapers, løg og trøffelolie og serveres med friske krydderurter, der både ser pænt ud og smager skønt.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak kapers og løg fint.
Rør kødet sammen med kapers, løg og trøffelolie.
Hak brøndkarse. Gem lidt brøndkarse til pynt, og vend resten i kødet.
Rør mayonnaise og ravigottesauce sammen.
Servér tataren i små glas. Hæld sauce ovenpå, og top derefter med brøndkarse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar