Rørt tatar med trøffelolie
16. august 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Lav din egen rørte tatar fuld af smag. Her blandes kødet med kapers, løg og trøffelolie og serveres med friske krydderurter, der både ser pænt ud og smager skønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak kapers og løg fint.
Rør kødet sammen med kapers, løg og trøffelolie.
Hak brøndkarse. Gem lidt brøndkarse til pynt, og vend resten i kødet.
Rør mayonnaise og ravigottesauce sammen.
Servér tataren i små glas. Hæld sauce ovenpå, og top derefter med brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på tatar!
Powered by Froala Editor