Kartoffelsalat med asparges og karse
11. august 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Nye kartofler, grønne asparges og sprøde radiser er danske sommerråvarer, når de er som bedst. I den her lette kartoffelsalat får de selskab af pinjekerner og karse, der giver salaten ekstra smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Fjern den nederste del af aspargesen, og skær den i tynde skiver på skrå.
Skær radiserne i tynde skiver, og hak løget.
Rist pinjekernerne i en tør pande.
Anret kartofler, asparges, radiser og løg i en skål.
Drys pinjekerner og karse på toppen af salaten.
Pisk olie, sennep, salt og peber sammen.
Hæld langsomt eddike i dressingen, imens du pisker den sammen.
Hæld dressingen over salaten, og servér den.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk