Kartoffelsalat med asparges og karse

Nye kartofler, grønne asparges og sprøde radiser er danske sommerråvarer, når de er som bedst. I den her lette kartoffelsalat får de selskab af pinjekerner og karse, der giver salaten ekstra smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand.
Fjern den nederste del af aspargesen, og skær den i tynde skiver på skrå.
Skær radiserne i tynde skiver, og hak løget.
Rist pinjekernerne i en tør pande.
Anret kartofler, asparges, radiser og løg i en skål.
Drys pinjekerner og karse på toppen af salaten.
Pisk olie, sennep, salt og peber sammen.
Hæld langsomt eddike i dressingen, imens du pisker den sammen.
Hæld dressingen over salaten, og servér den.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
11. august 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar