Hakkebøffer med bagte grøntsager

Giv hakkebøfferne ekstra smag med kapers og tomatpuré, og servér bagte porrer og rødbeder til.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør oksekødet med salt, peber, tomatpuré og kapers.
Form kødet til hakkebøffer, og steg dem i olie og smør på en pande. De skal have 4-5 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200°. Rens porrerne, flæk dem på langs, og skær dem i 6 cm lange stykker. Skræl rødbederne, og skær dem i 6 cm lange, tykke bjælker.
Læg porrer og rødbeder i et ovnfast fad, og dryp med halvdelen af eddiken og olien. Krydr med hakket timian, salt og peber.
Sæt fadet i ovnen i 30 minutter, til rødbederne er møre, men stadig har lidt bid.
Vend de bagte rødbeder og porrer med hakket persille og den resterende balsamico og olivenolie.
Anret de bagte grøntsager på et fad, smuldr gedeosten udover, og servér som tilbehør til hakkebøfferne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck