Hakkebøffer med parmaskinke og bagt kartoffelsalat
12. juli 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Pak hakkebøffen ind i en skive skinke, og steg den på panden, så den bliver ekstra smagfuld.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Pil løgene, og skær dem i både. Skyl peberfrugterne, og skær dem i brede strimler.
Vend kartofler, løg og peberfrugt med olie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Krydr med Herbes de Provence, salt og peber.
Steg kartofler og grøntsager i ovnen i ca. 35 minutter, til det hele er gyldent og sprødt.
Form oksekødet til 4 hakkebøffer, og krydr dem med salt og peber. Vikl en skive parmaskinke omkring hver hakkebøf.
Steg hakkebøfferne i olie på en pande i ca. 4 minutter på hver side.
Anret de bagte kartofler og grøntsager på et fad sammen med skyllet salat. Smuldr fetaosten over kartoffelsalaten, og servér til hakkebøfferne.
Tip!
Bland gerne andre grøntsager sammen med de bagte kartofler, prøv f.eks. også med blomkål, fennikel eller grønne bønner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk