Hakkebøffer med bagte rodfrugter
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Krydrede hakkebøffer med bagte rodfrugter er en skøn kombination. Rødbederne får en let sødlig smag, når de bages, og fetaen giver et salt modspil.
Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skrub rødbeder og kartofler. Fordel dem i ét lag i en bradepande, dryp med olie, og krydr med salt og oregano.
Bag rødbeder og kartofler i ovnen i ca. 30 minutter, til kartoflerne er møre.
Form kødet til hakkebøffer, og pensl hver hakkebøf med sennep. Drys med estragon, og krydr med salt og peber.
Steg hakkebøfferne på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Skyl spinaten grundigt. Vend de bagte kartofler og rødbeder med spinat, og drys med smuldret feta.
Servér de ovnstegte rodfrugter sammen med de krydrede hakkebøffer.
Tip!
De krydrede hakkebøffer er også gode at lægge på havegrillen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk