Bagte grøntsager med gedeost
29. november 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Du behøver ikke at skrælle hokkaidoen, da skrællen bliver blød og lækker i ovnen. Servér f.eks. som tilbehør til kød eller grønne retter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub hokkaidoen, og skær den i både.
Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker. Pil rødløgene, og skær dem i halve. Pil og hak hvidløg fint.
Læg hokkaido, rødbede og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med hvidløg, salt og peber.
Bag grøntsagerne møre og let gyldne i ovnen i 30-35 minutter.
Skyl og hak persillen. Pil og hak hvidløget. Rør begge dele sammen med citronsaft, olie, salt og peber til en dressing.
Skyl chilien, og skær den i tynde ringe. Anret bagte grøntsager i en skål, og fordel dressingen henover. Pynt med stykker af gedeost og chili.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk