Bagte grøntsager med gedeost

29. november 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Du behøver ikke at skrælle hokkaidoen, da skrællen bliver blød og lækker i ovnen. Servér f.eks. som tilbehør til kød eller grønne retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub hokkaidoen, og skær den i både.
Skræl rødbederne, og skær dem i grove stykker. Pil rødløgene, og skær dem i halve. Pil og hak hvidløg fint.
Læg hokkaido, rødbede og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med hvidløg, salt og peber.
Bag grøntsagerne møre og let gyldne i ovnen i 30-35 minutter.
Skyl og hak persillen. Pil og hak hvidløget. Rør begge dele sammen med citronsaft, olie, salt og peber til en dressing.
Skyl chilien, og skær den i tynde ringe. Anret bagte grøntsager i en skål, og fordel dressingen henover. Pynt med stykker af gedeost og chili.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar