Chokolademousse med kun tre ingredienser

Denne chokolademousse er så nem, at du kan nøjes med kun tre ingredienser! Så kan du til gengæld gå all-in på pynten.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive med elpisker i en skål. Tilsæt sukker, og pisk, til det bliver opløst i de stive æggehvider.
Smelt forsigtigt chokoladen i en varmefast skål over vandbad, og hæld den ned i de stive æggehvider, mens du pisker.
Sluk for elpiskeren, så snart chokoladen er blandet i hviderne, og fordel derefter moussen i en stor skål eller flere små.
Pynt med nødder, bær eller frisk frugt inden servering.

Tip!

Moussen kan spises straks, men den smager bedst, når den har stået et par timer på køl og har sat sig.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling