Bagte æbler med mandelflager og citron

Bagte æbler med mandler og citron er perfekt tilbehør til flæskesteg og andesteg. De søde æbler tilføjer en dejlig syrlighed til saucen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl æblerne, og skær dem i grove både.
Læg bådene i et ovnfast fad.
Drys med mandelflager.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Hæld citronsaft og -skal udover æblerne.
Dryp med honning, og bag æblerne i ovnen i ca. 30 minutter ved 200°.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 21. november 2018

Opskrift:

Fotograf: Inge Skovdal, Skovdal Nordic