Bagte æbler i flet
17. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Bagte æbler i flet er en sød dessertkage, som er både nem og hurtig at forberede. De bagte æbler og den sprøde croissantdej får hele huset til at dufte dejligt og gør alle klar til kage.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skræl æblerne, og stik kernehuset ud. Dryp æblerne med honning.
Rul dejen ud. Del hver trekant i 3 strimler, og pak dem omkring hvert æble.
Lav 6 æbler i alt, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag æblerne i ovnen i ca. 15 minutter, til dejen er gylden.
Sigt flormelis over æblerne, og servér dem lune og friskbagte.
Tip!
Giv evt. æblerne et lille drys kanel, før du pakker dem ind i dejen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk