Bagte æbler i flet

Bagte æbler i flet er en sød dessertkage, som er både nem og hurtig at forberede. De bagte æbler og den sprøde croissantdej får hele huset til at dufte dejligt og gør alle klar til kage.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skræl æblerne, og stik kernehuset ud. Dryp æblerne med honning.
Rul dejen ud. Del hver trekant i 3 strimler, og pak dem omkring hvert æble.
Lav 6 æbler i alt, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag æblerne i ovnen i ca. 15 minutter, til dejen er gylden.
Sigt flormelis over æblerne, og servér dem lune og friskbagte.

Tip!

Giv evt. æblerne et lille drys kanel, før du pakker dem ind i dejen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
21. januar 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar