Bagte æbler med nødder
31. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Bagte æbler med nødder er en nem efterårsdessert, der hurtigt kan smækkes sammen. Kombinationen af syrlige æbler, sødt fyld og knasende nødder er himmelsk!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl æblerne, og skær dem i både. Læg æblerne i et ovnfast tærtefad.
Hak nødder groft. Smelt smørret ved svag varme i en lille gryde.
Tilsæt sukker, og rør godt. Tilsæt mel og fløde, og lad det koge op under omrøring. Tilsæt de hakkede mandler og nødder.
Hæld blandingen over æblerne. Sæt fadet i ovnen, og bag desserten i 10-15 minutter, til overfladen er gylden.
Servér evt. de bagte æbler med rørt vaniljeis eller flødeskum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk