Æbleskiver med chokolade

Læg en lille overraskelse ind i hver æbleskive i form af et stykke chokolade. Det vil gøre enhver kageelsker glad helt ned i maven.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive i en skål. Smelt smørret.
Pisk hvedemel sammen med smeltet smør, mælk, bagepulver, sukker, kardemomme og salt i en anden skål.
Vend æggehviderne sammen med melblandingen. Hak mælkechokoladen groft.
Opvarm en æbleskivepande med smør, og fyld hullerne ¾ op med dej. Vend æbleskiverne ½ omgang, når de begynder at stivne i kanterne.
Læg et stykke chokolade ind i hulrummet på hver æbleskive. Vend dem rundt, og steg dem færdige.
Drys de lune æbleskiver med flormelis, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 3. december 2017

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth