Æblecrumble med kanel og blåbær

Crumble er en virkelig nem dessert, som endda kan varieres med den frugt, man lige har ved hånden.

Ingredienser

Udstyr

fire små ovnfaste portionsskåle eller ramekiner

Sådan gør du

1Tænd ovnen på 200°, og smør de ovnfaste skåle med lidt smør.
2Skyl æblerne, skær dem i små tern, og vend dem sammen med blåbær, sukker, kanel og citronsaft.
3Fordel blandingen i de ovnfaste skåle.
4Smuldr havregryn, sukker, smør og salt sammen med fingrene, og fordel crumblen oven på frugten i skålene. Hak hasselnødderne groft, og drys dem over.
5Bag æblecrumbles i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Servér dem lune med en skefuld cremefraiche på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:11. september 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth