Æblecrumble med rugbrød

27. januar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Begynder rugbrødet at blive kedeligt? Du kan smuldre dem og bruge i en klassisk æblecrumble. Rugbrødet giver et lækkert og lidt anderledes tvist til den populære kage.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Blend rugbrødet fint i en blender.
Bland rugbrød, havregryn, mel, sukker og smør sammen til en smuldret dej med fingrene i en skål.
Fordel halvdelen af dejen i en ovnfast form, og bag den i ovnen i 8 minutter.
Skyl æblerne. Skær æblerne i skiver, og vend dem med kanel og kardemomme. Fordel æblerne i formen.
Smuldr resten af dejen over æblerne. Bag kagen i ovnen i ca. 18 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar