Ispinde med blåbær

27. august 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Blåbær i skøn forening med hyldeblomst.

Ingredienser

Udstyr

Ispindeforme + ispinde

Sådan gør du

Skyl blåbærrene, og blend dem med hyldeblomstsaft, sukker og yoghurt i en dyb skål med stavblender.
Fordel iscremen i 5 isforme, sæt en pind i hver, og frys isen i mindst 3 timer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar