Æblecrumble med blåbær, mandler og Bastogne-kiks

Små fine kager med æblecrumble, hvor toppingen består af havregryn, mandler og Bastogne-kiks – det giver den sprødeste og lækreste overflade, som dækker over en blød og dejlig blanding af æbler og blåbær nedenunder.

Æblecrumble med blåbær, mandler og Bastogne-kiks
0-30 min.

(0)

September 28, 2018 af Susanne PalmqvistFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Udstyr

  • små portionsforme eller et tærtefad

Sådan gør du

Tip!

Du kan godt bruge frosne blåbær, men så bliver kagerne mere fugtige, end hvis du bruger friske. I stedet for æble kan crumblekagerne også laves med andre frugter, fx pære/brombær eller skovbær fra frost.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'