Bagt æblecrumble med mysli
31. august 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Om efteråret er der mange frugter, vi kan nyde godt af. Pluk æbler i haven, træd ind i varmen, og nyd dem i en lækker crumble med mysli, der serveres med græsk yoghurt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Skær æblerne i både, og bland med halvdelen af sukkeret. Fordel æblerne i ovnfaste skåle.
Bland resten af sukkeret med vaniljesukker, mysli og mel, og smuldr smørret i.
Drys blandingen hen over æblerne, og bag crumblen i ca. 15 minutter, til den er gylden og sprød.
Servér den lun med yoghurt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk