Bagt æblecrumble med mysli

31. august 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Om efteråret er der mange frugter, vi kan nyde godt af. Pluk æbler i haven, træd ind i varmen, og nyd dem i en lækker crumble med mysli, der serveres med græsk yoghurt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl æblerne, halvér dem, og fjern kernehuset.
Skær æblerne i både, og bland med halvdelen af sukkeret. Fordel æblerne i ovnfaste skåle.
Bland resten af sukkeret med vaniljesukker, mysli og mel, og smuldr smørret i.
Drys blandingen hen over æblerne, og bag crumblen i ca. 15 minutter, til den er gylden og sprød.
Servér den lun med yoghurt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar