Stegt laks og quinoasalat med vandmelon, radiser og feta
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Kom i den rette stemning med en frisk og saftig quinoasalat. Tilbered gerne laksen på grillen, hvis vejret er medgørligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoa efter anvisningen på pakken.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen. Pil og pres hvidløg, og bland det med citronsaft, citronskal, olivenolie, honning, salt og peber i en skål.
Rens radiserne, og snit dem i tynde skiver. Vend dem i dressingen i skålen. Lad dem trække, mens du tilbereder resten af måltidet.
Kværn salt og peber over laksebøfferne, og steg dem i smør og/eller olie på en (grill)pande eller havegrill, indtil de er gennemstegte og flot gyldne.
Hak mynten fint. Pil og hak rødløget fint. Skær vandmelonen i tern, eller lav små kugler. Vend mynte, rødløg og vandmelon i den kogte quinoa.
Tilsæt radiseskiver, dressing og smuldret feta, og anret salaten på et fad. Servér med laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk