Quinoasalat med rødbede og feta

28. november 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Det gør altså aftensmaden lidt mere festlig, at den er pink.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa i letsaltet vand i en gryde i ca. 15 minutter, til de små haler frigøres. Lad quinoaen køle helt af.
Skræl rødbeden, og skær den i tern. Blend alle ingredienserne sammen i en blender, til konsistensen er glat.
Smag dressingen til, og vend den dernæst i den afkølede quinoa, så den bliver flot pink.
Snit spidskål helt fint. Pil rødløg, og skær det i papirtynde både.
Rist solsikkekerner på en tør pande, og smuldr fetaosten.
Vend rødbedefarvet quinoa, spidskål, rødløg, solsikkekerner, smuldret feta og tørrede tranebær sammen i en skål. Pynt med brombær, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar