Quinoasalat med rødbede og feta
28. november 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Det gør altså aftensmaden lidt mere festlig, at den er pink.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoa i letsaltet vand i en gryde i ca. 15 minutter, til de små haler frigøres. Lad quinoaen køle helt af.
Skræl rødbeden, og skær den i tern. Blend alle ingredienserne sammen i en blender, til konsistensen er glat.
Smag dressingen til, og vend den dernæst i den afkølede quinoa, så den bliver flot pink.
Snit spidskål helt fint. Pil rødløg, og skær det i papirtynde både.
Rist solsikkekerner på en tør pande, og smuldr fetaosten.
Vend rødbedefarvet quinoa, spidskål, rødløg, solsikkekerner, smuldret feta og tørrede tranebær sammen i en skål. Pynt med brombær, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk