Quinoasalat med agurk, feta og mynte

Spis salaten som selvstændig ret, eller servér den som tilbehør til f.eks. fisk eller stegt kød.

Quinoasalat med agurk, feta og mynte
0-30 min.

(0)

5. juni 2025 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Bemærk:Salaten er også god dagen efter. Du kan sagtens lave en stor portion og bruge rester til frokost.

Ingredienser

personer

Quinoasalat

quinoa
1½ dl
mandler
50 g
usaltede pistacienødder uden skal
50 g
agurker
1
forårsløg
4
frisk mynte
2 håndfulde
salt og peber
feta
100 g

Dressing

flydende honning
2 tsk.
økologisk citroner
1
hvidvinseddike
1 spsk.
olivenolie
4 spsk.
salt og peber

Sådan gør du

Quinoasalat

Kog quinoaen efter pakkens anvisninger. Afdryp den.
Rist mandlerne på en tør pande i 4-5 minutter. Lad dem køle lidt. Hak mandler og pistacier groft.
Skær agurken i små tern. Snit forårsløgene fint, og hak mynte groft.
Vend quinoa, mandler pistacier, agurk, forårsløg og mynte sammen. Krydr med salt og peber.

Dressing

Rør en dressing af honning, citronsaft - og skal, eddike og olie. Krydr med salt og peber.
Vend dressingen sammen med salaten. Bryd fetaen i mindre stykker, og vend dem i lige inden servering. Anret salaten på et fad, og nyd.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'