Quinoasalat med rødbede, feta og mandler
15. marts 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Rå rødbeder kan sagtens udgøre basen i en måltidssalat – især hvis der er både sprød parmaskinke, salt feta og knasende mandler på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 250°.
Kog quinoa efter pakkens anvisning. Lad den køle af.
Fordel skinken på en bageplade med bagepapir. Bag den sprød i 5-8 minutter.
Riv rødbederne, eller skær dem i julienne. Snit spidskål fint, og skær pæren i tynde skiver.
Pisk balsamico og olivenolie sammen med citronsaft, salt, peber og sukker. Vend dressingen i salaten.
Pluk feta, og drys den over salaten sammen med finthakket persille og saltmandler.
Tip!
Køb saltmandlerne i en dagligvareforretning, eller lav dem selv. Du kan finde en opskrift her på siden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk