Quinoasalat med rødbede, feta og mandler

15. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Rå rødbeder kan sagtens udgøre basen i en måltidssalat – især hvis der er både sprød parmaskinke, salt feta og knasende mandler på toppen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 250°.
Kog quinoa efter pakkens anvisning. Lad den køle af.
Fordel skinken på en bageplade med bagepapir. Bag den sprød i 5-8 minutter.
Riv rødbederne, eller skær dem i julienne. Snit spidskål fint, og skær pæren i tynde skiver.
Pisk balsamico og olivenolie sammen med citronsaft, salt, peber og sukker. Vend dressingen i salaten.
Pluk feta, og drys den over salaten sammen med finthakket persille og saltmandler.

Tip!

Køb saltmandlerne i en dagligvareforretning, eller lav dem selv. Du kan finde en opskrift her på siden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar