Grillet svinekotelet og rissalat med vandmelon og feta
24. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Vandmelon egner sig supergodt til det salte køkken, fx sammen med feta i en salat. Lad melonen blive helt kold i køleskabet, inden du bruger den. Spis salaten til grillede svinekoteletter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag koteletterne ud af køleskabet, og læg dem på et fad på køkkenbordet. Dup dem tørre, og krydr med salt og peber. Lad dem ligge lidt.
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Hæld vandet fra, og afkøl risene med koldt vand.
Skær vandmelon i tern uden skal. Skyl og skær tomat og agurk i tern. Bland risene med vandmelon, tomat og agurk. Hak purløg fint, og bland det i salaten.
Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber. Drys smuldret feta over rissalaten.
Brun koteletterne 1 minut på hver side på en varm (grill)pande. Skru ned for varmen, og steg dem færdige i 4-5 minutter på hver side. Servér med rissalat som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk