Små tærter med græskar og gedeost
17. november 2022
af
Ditte Ingemann.
Foto: Stine Christiansen
De små, fine tærter har et dejligt sammenspil af sødt og salt.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern alle kernerne i græskarret. Skær det i små tern, og vend dem med olie, chili, rosmarin, salt og peber.
Fordel græskaret på en bageplade med bagepapir. Bag dem ved 200° varmluft i ca. 20 minutter.
Pil rødløgene, og skær dem i tynde både. Varm smør op på en pande, og steg løgene, til de falder sammen. Tilsæt honning og eddike, og steg videre i 8 minutter, til løgene karamelliserer. Krydr med salt og peber.
Pisk æggene sammen med yoghurt, gedeost, pinjekerner, salt og peber. Fordel tærtedejen i enten fire små tærteforme eller en stor.
Fordel græskartern, løg og æggeblanding i tærtebundene, og bag tærterne eller tærten i ca. 25 minutter, eller indtil fyldet har sat sig, og dejen er sprød og gylden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk