Pasta med græskar, palmekål og gedeost

5. januar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Der er masser af fylde og smag i den lækre pastaret med butternutsquash, kål, knasende pekannødder og frisk gedeost.

Ingredienser

Sådan gør du

Halvér butternutsquashen, fjern kernerne med en ske, og skær skrællen af. Skær græskarkødet i tern.
Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken.
Steg græskartern i olivenolie sammen med hakket hvidløg, til græskarret er mørt.
Steg skyllet og plukket palmekål og grofthakkede pekannødder med de sidste minutter.
Bland den stegte græskarblanding med den friskkogte pasta, og smag til med salt og peber.
Fordel det i dybe tallerkener, og smuldr osten henover.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar