Rimmet laks med puffet perlebyg, røgcreme og citronvinagrette
Når du rimmer, gnider du laksen med salt, sukker og krydderier efter eget valg. Fisken skal trække natten over, hvor salt- og sukkerlagen tilbereder kødet på blideste vis. Resultatet er mørt og delikat.
![Rimmet laks med puffet perlebyg, røgcreme og citronvinagrette](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/rimmet-laks-med-puffet-perlebyg-rogcreme-og-citronvinagrette_3614.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.66259765625&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Trækketid, laks: 24 timer + nedfrysning af laksen før brug i 1-4 døgn.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner