Puffet rispapir med rogn

30. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Rispapir kan bruges til andet end friske forårsruller. Her får de en tur i olie, så de puffer op til fine og knasende rischips.

Ingredienser

Sådan gør du

Bræk rispapiret i mindre stykker. Varm olien op til 180° på en stor pande, og læg papiret heri. Tag det op med en hulske, når det er puffet op, og læg det på fedtsugende papir.
Skyl radicchioen, og del den i blade. Skyl og tør korianderen.
Fordel radicchioblade, koriander, cremefraiche, rogn og spirer på de puffede rispapirer. Krydr med salt og peber, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar