Puffet rispapir med rogn
30. oktober 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Rispapir kan bruges til andet end friske forårsruller. Her får de en tur i olie, så de puffer op til fine og knasende rischips.
Ingredienser
Sådan gør du
Bræk rispapiret i mindre stykker. Varm olien op til 180° på en stor pande, og læg papiret heri. Tag det op med en hulske, når det er puffet op, og læg det på fedtsugende papir.
Skyl radicchioen, og del den i blade. Skyl og tør korianderen.
Fordel radicchioblade, koriander, cremefraiche, rogn og spirer på de puffede rispapirer. Krydr med salt og peber, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk