Frikadeller med kålsalat og perlebyg

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Pift de klassiske frikadeller op med en lækker kålsalat og perlebyg. Det er et nemt aftensmåltid, der mætter rigtig godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg som anvist på pakken.
Rør det hakkede kød med salt og derefter med æg og fintrevet løg. Tilsæt speltmel, hvedemel, peber, allehånde og mælk, og rør godt. Rør danskvand i farsen, så den bliver luftig.
Form små, runde frikadeller med en dessertske dyppet i vand, og steg dem gyldne i olie og smør på en pande.
Bland ingredienserne til dressingen.
Skær tykke strimler af pancetta, og steg dem sprøde på en tør pande. Snit rødkålen groft, og lad det stege sammen med pancettaen. Bland rødkål og perlebyg med æbleciderdressingen, og server som tilbehør til frikadellerne.

Tip!

Rødkålen kan evt. erstattes med rosenkål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar