Frikadeller med kålsalat og perlebyg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Pift de klassiske frikadeller op med en lækker kålsalat og perlebyg. Det er et nemt aftensmåltid, der mætter rigtig godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyg som anvist på pakken.
Rør det hakkede kød med salt og derefter med æg og fintrevet løg. Tilsæt speltmel, hvedemel, peber, allehånde og mælk, og rør godt. Rør danskvand i farsen, så den bliver luftig.
Form små, runde frikadeller med en dessertske dyppet i vand, og steg dem gyldne i olie og smør på en pande.
Bland ingredienserne til dressingen.
Skær tykke strimler af pancetta, og steg dem sprøde på en tør pande. Snit rødkålen groft, og lad det stege sammen med pancettaen. Bland rødkål og perlebyg med æbleciderdressingen, og server som tilbehør til frikadellerne.
Tip!
Rødkålen kan evt. erstattes med rosenkål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk