Passionsfrugtkager med karamelglace

Elegante portionskager, som vil vække opsigt på kagebordet. De kræver lidt tid og tålmodighed og den rette silikoneform, men er ikke svære at lave.

Passionsfrugtkager med karamelglace
61-90 min.

(1)

July 28, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Afkøling: I alt mindst 6 timer.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 lille bageform, 14 x 14 cm
  • 1 silikoneform med små aflange huller, fx Fashion Eclair fra Silikomart
  • 1 sprøjtepose med en bølget tylle (fx nr. 104 fra Wilton)

Sådan gør du

Tip!

Karamelchokolade er en karamelliseret hvid chokolade, som har en flot gyldenbrun farve. Køb den i delikatesseforretninger, i webshops eller i meget velassorterede supermarkeder. Chokoladen fås fx som Dulcey fra Valrhona, Amber fra Summerbird eller Gold fra Callebaut. 

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'