Dildsild med citron, porre og rød skovsyre
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Giv de marinerede sild et skud kærlighed, som giver dem et personligt præg –du skal ikke være bange for at eksperimentere med forskellige krydderurter.
Bemærk
Dildsildene skal stå og trække på køl i mindst 2-3 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld de marinerede sild i en sigte med en skål under, så lagen løber ned i skålen.
Skær sildene i mindre stykker, og anret dem i en pæn serveringsskål.
Rens porren, og snit den i tynde skiver. Riv citronskallen fint. Fordel porre, citronskal og små dildkviste mellem og oven på sildestykkerne. Hæld det meste af den frasiede lage over sildene, så de næsten dækkes.
Dæk skålen med husholdningsfilm, og sæt den på køl i 2-3 timer, gerne længere.
Servér sildene på rugbrød smurt med smør, og pynt med rød skovsyre.
Tip!
Lav sildene klar et par dage i forvejen, så kan de trække en masse smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på hjemmelavet karrysalat