Smørrebrød med mørbradbøffer, bløde løg og agurkesalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Saftig mørbrad, bløde løg og spicy agurkesalat – det er en treenighed, vi ikke siger nej tak til!
Bemærk
Trækketid, agurk: 20 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær løg i tynde ringe. Steg dem let i smør, og drys med sukker, salt og peber.
Skær mørbraden i 2 cm tykke bøffer. Steg dem i olie og smør, og krydr godt med salt og peber.
Flæk agurken på langs, fjern kernerne, og skær den i skiver. Læg dem i et dørslag, drys med salt, og lad trække i 20 minutter. Skyl godt i koldt vand, og dup dem tørre.
Kog eddike og vand op med sukker, peberkorn, korianderfrø, laurbærblade og chili skåret i skiver, til sukkeret er opløst. Afkøl let, og hæld over agurkeskiverne i en skål.
Smør rugbrødet, og server med mørbradbøffer, bløde løg og spicy agurkesalat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på agurkesalat!