Smørrebrød med mørbradbøffer, bløde løg og agurkesalat

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftig mørbrad, bløde løg og spicy agurkesalat – det er en treenighed, vi ikke siger nej tak til!

Bemærk
Trækketid, agurk: 20 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær løg i tynde ringe. Steg dem let i smør, og drys med sukker, salt og peber.
Skær mørbraden i 2 cm tykke bøffer. Steg dem i olie og smør, og krydr godt med salt og peber.
Flæk agurken på langs, fjern kernerne, og skær den i skiver. Læg dem i et dørslag, drys med salt, og lad trække i 20 minutter. Skyl godt i koldt vand, og dup dem tørre.
Kog eddike og vand op med sukker, peberkorn, korianderfrø, laurbærblade og chili skåret i skiver, til sukkeret er opløst. Afkøl let, og hæld over agurkeskiverne i en skål.
Smør rugbrødet, og server med mørbradbøffer, bløde løg og spicy agurkesalat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar