Taco med kylling og avocadomos
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Servér dine tacos med krydret kylling og silkeblød avocadomos – det vil bringe glæde!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kyllingefilet i små tern på 1 x 1 cm. Steg dem godt i olie i en gryde.
Tilsæt knust hvidløg, grillkrydderi, salt og peber, og hæld hakkede tomater fra dåse over.
Skyl squashen, og skær den i skiver. Rens peberfrugten, og skær den i tern. Vend squash, peberfrugt og afdryppede majs fra dåse i retten, og varm det hele godt igennem.
Skræl og mos avocadoerne med en gaffel. Knus hvidløget, og hak chilien fint (fjern kernerne).
Bland avocadomosen med yoghurt, citronsaft, hvidløg og chili, og smag til med salt og peber.
Lun tacoskallerne efter pakkens anvisning, og server dem med kyllingegryden og avocadomos.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vild med mexicansk?Masser af lækre retter med tortilla og tacos