Ovnbagte torskepakker med grønkålssalat
11. april 2022
af
Ditte Ingemann.
Foto: Ditte Ingemann
Selv om de små pakker er utrolig lette at lave, er de fyldt med smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rens porrerne grundigt, og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i små tern.
Fordel porrer, gulerødder og torskefileter på 4 stykker bagepapir.
Riv citronen fint. Skyl og hak estragon fint. Rør estragon og citronskal sammen med cremefraiche, olivenolie, salt og peber i en skål, og fordel det oven på torskefileterne.
Fold bagepapiret om torskefyldet, og luk det godt til i enderne. Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem i ovnen i 10-12 minutter.
Skyl og rib grønkål, og hak den helt fint. Skyl æblerne, og skær dem i tynde skiver. Bland æbler og grønkål i en serveringsskål.
Rør olivenolie, eddike, salt og peber sammen i en lille skål, og vend dressingen med grønkålssalaten. Hak hasselnødderne groft, og drys dem over grønkålssalaten.
Servér torskepakkerne sammen med grønkålssalat og evt. et stykke brød.
Tip!
Du kan også bruge andre typer hvid fisk.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk