Grønkålssalat med kylling og æbler

Denne sprøde salat med frisk grønkål, stegt kylling og søde æbler er super let at lave. Toppet med en god vinaigrette får du en rigtig god salat med til bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk kyllingefileterne på midten, og krydr med salt og peber. Steg kyllingekødet i lidt olie på en pande i 4 minutter på hver side. Lad dem hvile i 5 minutter.
Rens bøgehattene, og steg dem på samme pande i 5 minutter. Krydr svampene undervejs med salt og peber.
Skyl og rib grønkålen; hak den groft, og læg den i en skål. Skyl æblerne, og skær dem i tynde skiver. Pil løgene, og skær dem i tynde skiver.
Skær kyllingefileterne i ½ cm tynde skiver.
Rør ingredienserne til vinaigretten sammen, og vend den med grønkålen. Lad det trække i 5 minutter.
Anret skiver af æble, kylling og løg oven på grønkålen, hæld de stegte bøgehatte over, og pynt med rød skovsyre.

Tip!

I supermarkedet kan du være heldig at finde frisk grønkål, som allerede er skyllet og hakket.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar