Grønkålssalat med bagte jordskokker

8. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Hvis du kan få fingrene i rød grønkål, tager salaten sig endnu smukkere ud, men almindelig grønkål går selvfølgelig også an.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skrub jordskokkerne, skær dem over på langs, og vend dem med olie, salt og peber på en bageplade med bagepapir. Bag jordskokkerne i ovnen i 30 minutter, til de er gyldne og møre.
Skyl og rib grønkålen, og riv den i mindre stykker med hænderne. Skyl pæren, og skær den i både.
Rør olie, sennep, eddike og honning sammen i en skål til en vinaigrette. Krydr med salt og peber. Hæld jordskokker, pære, grønkål og vinaigrette i en stor skål, og bland godt.
Top salaten med tranebær, kakaonibs og evt. skovsyre, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar