Oliven-palmieres – sprøde butterdejssnegle

22. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Det lyder 100 % mere kompliceret, end det er. Faktisk er det bare butterdejssnegle i palme- eller sommerfugleform, og du kan finde dem i et utal af varianter i ethvert fransk bageri.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Rul butterdejen ud på bordet.
Blend oliven, soltørrede tomater, ansjosfileter og parmesan til en ensartet masse. Smag til med citronsaft og fintrevet citronskal.
Smør blandingen jævnt ud på butterdejen. Rul butterdejen sammen fra hver side, så der bliver to ruller, som ligger op imod hinanden samlet i bunden.
Skær rullen i skiver på ca. 1 cm, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er gyldne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar