Oliven-palmieres – sprøde butterdejssnegle
22. februar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det lyder 100 % mere kompliceret, end det er. Faktisk er det bare butterdejssnegle i palme- eller sommerfugleform, og du kan finde dem i et utal af varianter i ethvert fransk bageri.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Rul butterdejen ud på bordet.
Blend oliven, soltørrede tomater, ansjosfileter og parmesan til en ensartet masse. Smag til med citronsaft og fintrevet citronskal.
Smør blandingen jævnt ud på butterdejen. Rul butterdejen sammen fra hver side, så der bliver to ruller, som ligger op imod hinanden samlet i bunden.
Skær rullen i skiver på ca. 1 cm, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er gyldne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk