Padronsalat med feta og oliven

26. juli 2022 af .

Foto: Peter Kam

En ny og lidt anderledes salat, som vil overraske omkring bordet. Salaten smager skønt som tilbehør til f.eks. lammekød, ovnkartofler og tzatziki.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl padrons. Opvarm en gryde med olie, og steg padrons i gryden i 3-4 minutter, til de er godt ristede. Tag dem op, og krydr med salt og peber.
Skyl og tør babyspinat. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver.
Rør olie, citronsaft og honning sammen, og krydr med oregano, salt og peber.
Anret spinat, rødløg, padrons, oliven og smuldret feta på et serveringsfad.
Dryp med citrondressing, og drys med knuste valnødder. Servér med lune græske fladbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar