Padronsalat med feta og oliven
26. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
En ny og lidt anderledes salat, som vil overraske omkring bordet. Salaten smager skønt som tilbehør til f.eks. lammekød, ovnkartofler og tzatziki.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl padrons. Opvarm en gryde med olie, og steg padrons i gryden i 3-4 minutter, til de er godt ristede. Tag dem op, og krydr med salt og peber.
Skyl og tør babyspinat. Pil rødløg, og skær det i tynde skiver.
Rør olie, citronsaft og honning sammen, og krydr med oregano, salt og peber.
Anret spinat, rødløg, padrons, oliven og smuldret feta på et serveringsfad.
Dryp med citrondressing, og drys med knuste valnødder. Servér med lune græske fladbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk