Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven
14. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Friske tunbøffer der næsten er helt rå indeni, når de bliver serveret, er noget af det lækreste fisk, du kan forestille dig. Servér bøfferne med sprød kartoffelsalat med tomater og oliven.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm en grillpande op, pensl den med olie, og steg tunbøfferne i ca. 2 minutter på hver side. Hold dem nede med en palet, så de får et flot grillmønster. Krydr med salt og peber.
Kog kartofler, til de er møre.
Skær de små rå kartofler i tynde skiver, vend dem med olie, og steg dem på grillpanden, til de er sprøde og gyldne. Tag dem fra panden, og afkøl dem på fedtsugende papir.
Skær de kogte kartofler i 1½ cm tykke skiver. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Bland det hele sammen med oliven og kapers. Pres saften af citronen, og vend salaten med olie, citronsaft, salt og peber.
Servér kartoffelsalaten til tunen, og pynt med kørvel og evt. skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk