Vandmelonsalat med feta og oliven
3. juli 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
De fleste kender den klassiske vandmelonsalat, men her spædes den op med feta, oliven, brødcroutoner og en lækker æbleeddikedressing. Helt perfekt salat som tilbehør til grillmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær toastbrød i små tern, og rist dem sprøde i olie på en pande. Drys med salt, og afdryp dem på fedtsugende papir.
Skræl og skær vandmelonen i mundrette stykker, og læg dem i en skål.
Skyl og skær hjertesalater i kvarte. Pil løget, og skær det i tynde både.
Bland salat og løg med vandmelon og oliven. Dys salaten med smuldret feta og brødcroutoner.
Rør alle ingredienserne sammen, og vend dressingen i vandmelonsalaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på vandmelonsalat