Lys chokolademousse med pistacienødder og ingefærskum
Ingefær giver flødeskummet en pikant smag, men kan selvfølgelig udelades. Brug evt. pasteuriserede æggehvider og -blommer til chokolademoussen.
![Lys chokolademousse med pistacienødder og ingefærskum](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/lys-chokolademousse-med-pistacienodder-og-ingefaerskum_2351.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6400146484375&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Afkøling: 3 timer.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner