Brunkager med pistacienødder
4. december 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Hvis du kan lide brunkager, skal du helt sikkert prøve den her opskrift, hvor de har fået et tvist med de lækre pistacienødder, der både giver en skøn smag og et flot farvespil.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør sukker, smør og sirup sammen i en foodprocessor. Bland krydderierne, natron og mel sammen, og ælt det krydrede mel i smørblandingen.
Hak mandler og pistacienødder, og bland dem i dejen. Tilsæt yderligere mel, hvis det er nødvendigt.
Del og form dejen til tykke ruller, og pak dem i plastfilm. Læg dem køligt i ca. 1 døgn. Du kan også lægge dejen i fryseren i et par timer, så er den nem at skære ud.
Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad der være afstand mellem kagerne.
Bag kagerne ved 200° i 5-6 minutter, og lad dem afkøle lidt på pladen, inden du flytter dem over på bageristen, hvor de skal køle helt af. Læg dem derefter i kagedåser.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på brunkager med mandler
Powered by Froala Editor