Ingefærsmåkager med pistacienødder

15. marts 2021 af .

Foto: Peter Kam

Er du vild med ingefær? Så er disse småkager lige noget for dig! Når du tager den første bid, vil du straks opdage, at de har en dejlig smag af både ingefær og kardemomme.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Pisk smør, sukker, vaniljesukker, kardemomme, ingefær og sirup sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt mel og bagepulver, og pisk dejen sammen.
Rul dejen til 2 ruller. Læg rullerne på en bageplade med bagepapir, og tryk dem flade.
Pensl rullerne med sammenpisket æg. Hak nødderne fint, og drys dem over kagerne. Bag kagerne i ovnen i 10-12 minutter.
Skær forsigtigt kagerne i mindre stykker, mens de stadigvæk er varme. Lad kagerne køle af på en bagerist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar