Melonis med pistacienødder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Konsistensen i den smukt farvede is er en cremet krydsning mellem flødeis og sorbet.

Bemærk
Frysetid: 4-5 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog fløde og sukker op, og rør, til sukkeret er opløst. Tag blandingen af varmen.
Halvér melonen, fjern kernerne, og skær melonkødet i mindre stykker. Blend dem i en foodprocessor.
Riv skallen, og pres limefrugten. Tilsæt fløde, limeskal og -saft, og blend til en ensartet masse.
Hak pistacienødder, og vend størstedelen af dem i cremen. Gem resten til pynt.
Hæld massen i en ismaskine, og kør, til cremen bliver tyk. Hæld isen i en plastbeholder, og stil den i fryseren.
Portionsanret isen i glas, og servér med et drys pistacienødder på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar