Melonis med pistacienødder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Konsistensen i den smukt farvede is er en cremet krydsning mellem flødeis og sorbet.
Bemærk
Frysetid: 4-5 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog fløde og sukker op, og rør, til sukkeret er opløst. Tag blandingen af varmen.
Halvér melonen, fjern kernerne, og skær melonkødet i mindre stykker. Blend dem i en foodprocessor.
Riv skallen, og pres limefrugten. Tilsæt fløde, limeskal og -saft, og blend til en ensartet masse.
Hak pistacienødder, og vend størstedelen af dem i cremen. Gem resten til pynt.
Hæld massen i en ismaskine, og kør, til cremen bliver tyk. Hæld isen i en plastbeholder, og stil den i fryseren.
Portionsanret isen i glas, og servér med et drys pistacienødder på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk