Lammekrone med romanesco- og palmekål
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Lad den saftige lammekrone få selskab af sprødt kål.
Ingredienser
Sådan gør du
Del romanescokålen i små buketter og pluk palmekålen i blade. Blanchér i saltet vand i 3 minutter, og afkøl herefter i koldt vand.
Rids fedtet på lammet, og brun på en varm pande, til fedtet er brunt og sprødt, vend, og steg 1 minut på kødsiden.
Steg lammet færdigt i en 180º varm ovn i 15 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres.
Riv skallen af citronen fint. Vend hasselnødder med citronskal og mynte, og drys halvdelen på lammet.
Servér retten med lidt skyr, anrettede kålblade og -toppe og din lammekrone. Drys med resten af hasselnøddeblandingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk