Lammekrone med romanesco- og palmekål

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Lad den saftige lammekrone få selskab af sprødt kål.

Ingredienser

Sådan gør du

Del romanescokålen i små buketter og pluk palmekålen i blade. Blanchér i saltet vand i 3 minutter, og afkøl herefter i koldt vand.
Rids fedtet på lammet, og brun på en varm pande, til fedtet er brunt og sprødt, vend, og steg 1 minut på kødsiden.
Steg lammet færdigt i en 180º varm ovn i 15 minutter. Lad kødet hvile i 5 minutter, inden det skæres.
Riv skallen af citronen fint. Vend hasselnødder med citronskal og mynte, og drys halvdelen på lammet.
Servér retten med lidt skyr, anrettede kålblade og -toppe og din lammekrone. Drys med resten af hasselnøddeblandingen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar