Kalvetatar med broccoliasparges og palmekål
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
En god tatar behøver ikke være krævende at tilberede. Med denne simple kalvetatar har du lækker aftensmad på kort tid, og den kan gå både som simpel hverdagsmad og gæstemiddag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og rens porren, brænd den i 15-20 minutter, til den er helt sort i en 220° varm ovn. Afkøl og blend til grillpulver, stil til side.
Skyl palmekål og aspargesbroccoli, blanchér i spilkogende saltet vand i 2 minutter. Vend i olie, salt og peber.
Tryk kødet ud på en tallerken.
Drys grillpulver over tataren, del æggene i hvider og blommer, og kom en blomme på hver portion.
Servér sammen med kål og broccoli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk