Kraut med ingefær og æble

Kraut er fermenteret kål og grøntsager, også kendt som sauerkraut, surkål. Det vigtigste, når du laver kraut, er, at hovedingrediensen er kål, da den har et højt naturligt indhold af mælkesyrebakterier.

Kraut med ingefær og æble
0-30 min.

(0)

January 31, 2022 af Ditte IngemannFoto: Ditte Ingemann
Bemærk:Hviletid: 21-28 dage.

Ingredienser

liter

Sådan gør du

Tip!

Smag på din kraut efter ca. 20 dage. Hvis den ikke er sur nok, kan du lade den fermentere videre. Smag på den løbende indtil den 28. dag, hvor den bør være klar. Brug den i salater, som tilbehør til aftensmaden, i sandwich og burgere.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'