Hvid appelsingløgg med æble og ingefær
21. november 2018
af
Inge Skovdal.
Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Hjemmelavet hvid gløgg er noget så hyggeligt at lave selv. Den færdige gløgg smager dejligt, og du bestemmer selv hvor krydret den skal være.
Bemærk
Simretid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen, og pres saften af appelsinen.
Bring appelsinsaft, appelsinskal, vand, rørsukker og krydderier i kog i en gryde,
Lad det simre ved svag varme i en time under låg.
Si gløggen, og bland den med hvidvin.
Skær æblet i tern, og hæld ternen i gløggen inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk