Hvid appelsingløgg med æble og ingefær

21. november 2018 af .

Foto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic

Hjemmelavet hvid gløgg er noget så hyggeligt at lave selv. Den færdige gløgg smager dejligt, og du bestemmer selv hvor krydret den skal være.

Bemærk
Simretid: 1 time.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen, og pres saften af appelsinen.
Bring appelsinsaft, appelsinskal, vand, rørsukker og krydderier i kog i en gryde,
Lad det simre ved svag varme i en time under låg.
Si gløggen, og bland den med hvidvin.
Skær æblet i tern, og hæld ternen i gløggen inden servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar